Tolknet zoekt een tijdelijke bureaumedewerker

Stichting Tolknet in Soesterberg is de organisatie die werkt aan het mogelijk maken en verbeteren van communicatie tussen dove, slechthorende en horende mensen. Dit doen we door het geven van voorlichting en advies over gebaren- en schrijftolken en andere communicatieoplossingen. Bemiddeling bij tolkaanvragen is hier een onderdeel van. Tolknet maakt communicatie mogelijk!

Tolknet zoekt ter vervanging van een collega, voor de periode van 20 augustus  t/m 30 november 2012 een: Bureaumedewerker – tijdelijk - 32 uur per week

In deze functie wordt van je verwacht dat je (klik op 'lees verder'):

  • meewerkt met de tolkbemiddeling: het regelen van gebarentolken en schrijftolken op aanvraag van dove en slechthorende klanten
  • telefoon, chat, e-mail, sms en teksttelefoon beantwoordt
  • alle voorkomende kantoorwerkzaamheden doet
  • over de volgende eigenschappen en vaardigheden beschikt: klantgerichtheid, accuratesse en integriteit

Profiel:
Kennis van het werkveld van dienstverlening aan doven en slechthorenden is een pré.
Een zelfstandig en klantgericht persoon met een flexibele instelling.
Opleiding: HAVO/MBO – Administratie en/of dienstverlening.

Wij bieden:
Een salaris conform de CAO- Gehandicaptenzorg, functiegroep 40. Het betreft een tijdelijk contract voor de periode van 20 augustus t/m 30 november 2012.

Informatie en solliciteren:
Interesse? Stuur een CV en begeleidende brief uiterlijk 24 juni 2012 naar Agnes Zonnenberg (Manager Organisatie & Beleid): a.j.zonnenberg@tolknet.org.
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Marike Anker, voorlichter en tolkbemiddelaar, m.anker@tolknet.org of 0346-332332.

Meer informatie over Tolknet op www.tolknet.org.