Ons bestuur

Voorzitter Ehran Ester (voorzitter@schrijftolk.org)Foto van Ehran Ester
Ehran woont in Hillegom en heeft daar een eigen advocatenkantoor met twee man personeel in dienst. In 2006 is Ehran plotsdoof geworden en sinds 2007 is hij schrijftolkgebruiker bij zijn werk en bij andere juridische settings. Via de audicien kwam Ehran in aanraking met schrijftolken. Hij vindt het een prachtig beroep dat nog erg onbekend is. Ehran heeft al veel bestuurservaring en is eind 2014 gevraagd voorzitter te worden van de NSV. Na een statutenwijziging werd het mogelijk een externe voorzitter aan ons bestuur toe te voegen. Tijdens de ALV van 27 juni 2015 is Ehran unaniem verkozen tot voorzitter van de NSV. 

 

Secretaris Sandra Benning-Lustenhouwer (secretaris@schrijftolk.org)Foto van Sandra Benning-Lustenhouwer
Sandra woont in Zoetermeer. Sinds juni 2011 is zij werkzaam als gediplomeerd schrijftolk. Achter de schermen beheerde Sandra sinds begin 2014, na het aftreden van de secretaris, het algemene mailadres van de NSV. Dit deed Sandra zo goed dat ze door het bestuur gevraagd is zich kandidaat te stellen voor het secretarisschap. Tijdens de ALV van 28 maart 2015 is Sandra door de leden unaniem verkozen tot secretaris van de NSV. Naast het schrijftolken is ook de Nederlandse Gebarentaal haar passie.

 

Penningmeester Sasja Roncken (penningmeester@schrijftolk.org)Foto van Sasja Roncken
Sasja woont in Dongen met haar twee kinderen en vier honden. Sasja is fulltime schrijftolk sinds 2006. Ze is al bestuurslid van de NSV sinds de oprichting van de vereniging eind 2008. Na het aftreden van de penningmeester in januari 2012, heeft Sasja besloten de carrièreswitch te wagen van algemeen bestuurslid naar penningmeester. Tijdens de ALV van 21 januari 2012 werd Sasja unaniem verkozen tot penningmeester, en deze functie wordt sindsdien met veel plezier door haar vervuld.