Freelance medewerker ondertiteling

Omroep Brabant wil Brabanders verbinden met hun eigen provincie. Daarbij staat ‘Het Gevoel van Hier’ altijd centraal. Natuurlijk zijn we objectief en betrouwbaar, waardoor iedere Brabander kan meepraten over alles wat er in onze provincie leeft. Meer dan tweehonderd enthousiaste medewerkers zorgen daarvoor: Via TV, radio en internet. Per dag bereikt Omroep Brabant hiermee meer dan 500.000 Brabanders.

Voor de dagelijkse teletekstondertiteling van de avondeditie van Brabant Nieuws zijn wij op zoek naar:

FREELANCE MEDEWERKER ONDERTITELING
                                        
Je gaat één dag per week de nieuwsuitzending voorzien van ondertitels. Je werkt daarbij met een speciale ondertitelsoftware. De uitzending moet zo snel mogelijk maar ook zo foutloos mogelijk ondertiteld zijn. Daarvoor is een goede kennis van de Nederlandse taal vereist, maar je moet ook onder tijdsdruk zorgvuldig kunnen werken.

De gesproken tekst in het programma wordt op verzoek van dovenorganisaties zo letterlijk mogelijk overgenomen. Je beschikt daarbij over het draaiboek van de uitzending en over een internetverbinding om bepaalde informatie op te zoeken.

De ondertiteldienst begint iedere dag om 18.45 uur. Voor een doordeweekse uitzendingen van zo’n achttien minuten staat een dienst van 3,75 uur. Voor de kortere weekenduitzendingen staat een dienst van 2,5 uur. Omdat het gaat om relatief korte diensten, zijn we op zoek naar kandidaten uit (de omgeving van) Eindhoven. Het is helaas niet mogelijk om thuis te werken.

Meer weten voor je solliciteert? Bel met Peer van den Heuvel, Redacteur / Samensteller, via telefoonnummer 040-2949494.

Spreekt  deze freelancerpositie je aan? Schrijf dan een sollicitatiebrief met CV, vóór 23 september 2013, naar Omroep Brabant, t.a.v. de afdeling HR, Postbus 108, 5600 AC EINDHOVEN of e-mail naar hr@omroepbrabant.nl.