Succesvol volleybaltoernooi DORSWEDO

Foto van ons team 'V-Vaardig'De uiterste inschrijfdatum voor het volleybaltoernooi georganiseerd door DORSWEDO was verstreken en helaas waren er niet voldoende aanmeldingen bij de NSV binnengekomen om een team te vormen. Gelukkig is het op het allerlaatste moment, door inbreng van de organisatie, toch gelukt om mee te kunnen doen met het volleybaltoernooi (klik op 'lees verder').

In eerste instantie met een voorstel om ons team samen te voegen met NGT-studenten, vervolgens werd het team compleet gemaakt met mensen die zich individueel hadden ingeschreven.

Sasja Roncken, Wim Gerbecks, Remco Luijnenburg, Pim Scheffer, Ad Vlaar en Liesbeth Duits hebben namens de NSV in de recreatieklasse zes wedstrijden mogen spelen. Het was even zoeken naar het juiste plekje en de samenwerking op het veld. Uiteindelijk is ons team 'V-Vaardig' in de troostpoule toch knap tweede geworden!

De volleybalafdeling van Dorswedo bestaat 10 jaar. Met steun van Tandem Support heeft Dorswedo het allereerste volleybaltoernooi voor doven en slechthorenden in Dordrecht georganiseerd.

Alle complimenten voor de organisatie. Aan alles was gedacht: een kijkje in de geschiedenis van Dordrecht, een wedstrijdreglement, een kinderhoek, de mogelijkheid van het huren van een bal en het maken van teamfoto's. Als dank voor de deelname aan het toernooi konden alle teams de foto gratis mee naar huis nemen. Een leuke herinnering aan een gezellige en sportieve dag!

Het team V-Vaardig zal zich voor 1 oktober 2011 weer namens de NSV inschrijven. Heb jij ook zin om mee te doen? Via de website houden wij jullie op de hoogte wanneer de mogelijkheid er is om je hiervoor in te schrijven.

 Foto van ons team 'V-Vaardig'