10 maart 2010: dag van de zelfstandige

Afbeelding Dag van ZelfstandigeNog niet aangemeld voor de 3e Dag van de Zelfstandige? Bijna 250 zelfstandigen hebben zich al aangemeld voor de derde editie van de Dag van de Zelfstandige op 10 maart. Kom jij ook Denken en Doen? Wij nodigen je van harte uit voor de Dag van de Zelfstandige op woensdag 10 maart 2010 van 13.30 tot 20.00 uur in het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Gustav Mahlerlaan 10 in Amsterdam. Klik hier om je aan te melden.

Mis het niet!
Het belooft een inspirerende dag te worden voor alle zelfstandig ondernemers. Zoek je kennis over netwerken, heb je vragen over financiële kwesties? Of wil je gewoon eens een dag kennis en ervaringen uitwisselen met collega zzp’ers? De Dag van de Zelfstandige is de gelegenheid bij uitstek.

Denken en Doen
Steeds meer mensen beginnen voor zichzelf. Heb je eenmaal die stap gezet, dan komen er allerlei praktische vraagstukken en onvoorziene problemen op je pad. Andere zelfstandige ondernemers kunnen je allerlei tips en advies geven vanuit hun ervaring en kennis. Vandaar het thema van dit jaar: Denken en Doen. Wat is de rol van de zzp’er in onze huidige kenniseconomie? Wat heb je nodig om je positie te handhaven? Hoe kun je jouw onderneming en jezelf beter etaleren? Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen bij de Dag van de Zelfstandige. Nieuwsgierig? Kijk op www.dagvandezelfstandige.nl.

Sprekers en workshops
In het plenaire programma staan staatssecretaris Jan Kees de Jager, hoogleraar ondernemerschap Mirjam van Praag, topondernemer en coach Carl van de Velde en LinkedIn-expert Vincent Smit. De dagvoorzitter is Tetsk van Ossewaarde. Daarnaast kun je verschillende interessante workshops volgen. Het volledige programma vind je op www.dagvandezelfstandige.nl/programma.

Vertel het door!
Ken je mensen voor wie de Dag van de Zelfstandige 2010 ook interessant is? Vertel het door!