Nationale ZZP infodagen 2009

Foto van beursgebouw in HoutenVrijdag 20 en zaterdag 21 november organiseert ZZP Nederland "De Nationale ZZP Infodagen" in Houten. Op 3000 m2 kunt u zich laten informeren over zelfstandig ondernemen. Op de beurs is zowel voor de startende ZZP'er als voor de ervaren zelfstandige veel informatie te verkrijgen (klik op 'lees verder').

Middels diverse workshops wordt op specifieke onderwerpen ingegaan. Vrijdag vanaf 14 uur is de beurs geopend en zaterdag vanaf 10 uur. Daar willen we u graag ontmoeten en u bij te staan met raad en daad. De beurs vertegenwoordigt het hele arsenaal aan informatie voor zelfstandige ondernemers. Met name de stands van de overheid zoals Belastingdienst en UWV zullen het druk gaan krijgen ook de workshops vinden we dit jaar bijzonder interessant omdat er voor iedereen wel een leuk onderwerp gepresenteerd wordt.Logo Nationale ZZP infodagen

We verwachten op de beurs ca 5000 zelfstandigen te ontvangen. Dat belooft een hele drukte te worden. Toch stellen we het bijzonder op prijs u een hand te mogen geven en de gezichten te zien die bij onze 9000 aangesloten ZZP’ers horen.  De ledenkaart die u heeft ontvangen is geldig voor 2 personen, u kunt dus samen met uw partner gaan of een geïnteresseerde kennis meenemen…. We zien u graag op de beurs.

Gratis toegang voor aangesloten ZZP'ers
Indien u aangesloten bent heeft u inmiddels gratis toegangskaarten ontvangen, heeft u nog geen kaarten dan kunt u deze downloaden op de ledenpagina. Lukt het niet via de inlogpagina, neem dan even contact met ons op (050) 3144 344, dan sturen we u via e-mail alsnog de ledenkaart.

50% Korting voor niet aangeslotenen
Bent u (nog) niet aangesloten dan kunt u een kortingkaart downloaden op de beurswebsite.. Dit (PDF) document kunt u printen en inleveren bij de kassa, u ontvangt dan 50% korting op de entree. De normale prijs bedraagt €10,- met kortingkaart dus slechts € 5,-.

Alle informatie voor het starten als ZZP'er
Logo Kamer van KoophandelVoor startende ZZP'ers biedt de beurs alle informatie. Belastingdienst, Kamer van Koophandel, UWV en andere instanties staan voor u klaar met raad en daad. Ook het starten met behoud van uitkering wordt uitgebreid behandeld. Motivaris, die starters begeleidt, staat ook met een stand op de beurs. Uiteraard is ZZP Nederland ook uitgebreid aanwezig op de beurs en de Kamer van Koophandel geeft een lezing/workshop over regels en rechtsvormen voor het starten als zelfstandige.

Collectieve zorgverzekering voor zelfstandigen: veel voordeel
Logo MenzisWaarom zou u niet eens flink besparen op uw zorgverzekering. Zorgverzekeraar Menzis heeft met ZZP Nederland een collectief aanbod verzorgd. U ontvangt 7% en 9% korting op uw zorgverzekering en het voordeel geldt voor uw gehele gezin. Dat Menzis meer verzorgt dan alleen een korting leggen ze u op de beurs graag uit. Bovendien ontvangen mensen die overstappen naar Menzis ook nog eens de jaarcontributie van uw lidmaatschap terug, weer  20,- voordeel.

Wat moet je als zelfstandige nu verzekeren?
Logo Nationale NederlandenVerzekeren, maar wat is wel- en wat is minder belangrijk. Nationale Nederlanden verzorgt iedere dag een drietal workshops over pensioenen, arbeidsongeschiktheid en andere verzekeringen. In de workshops vertellen ze u de belangen van verzekeringen en waar u op moet letten bij verzekeringen. Na de lezing ontvangen ze u graag in de grote stand voor persoonlijke adviezen.

Administratie: veel zelf doen of helemaal niets
Velen zien het als een noodzakelijke verplichting: de administratie. Op de beurs staan diverse partners voor u klaar met zeer uiteenlopende mogelijkheden. Alles zelf doen kan met een goed boekhoudpakket (Informer), scannen is boekhouden (Yuki), gedeeltelijk zelf doen en de rest laten verzorgen kan ook (Financial Coach en Finovion) of zelfs de facturering uitbesteden en niets hoeven te doen is een mogelijkheid (Tentoo). Ze staan bij elkaar verzameld en vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de lastenverlichting die ze voor u verzorgen.

Wie geeft er nu een geit kado?
Foto van geitjeEen geit als relatiegeschenk? Een oersterk pakezeltje, een groentetuintje of schoolboeken voor uw relaties? Oxfam Novib heeft 25 originele cadeaus waarmee bedrijven hun klanten kunnen verrassen. Geef dit jaar een positief cadeau, dat mensen de kans geeft een zelfstandig bestaan op te bouwen. Op de beurs zijn de mensen van Oxfam Novib aanwezig.

 

Bron: Nieuwsbrief ZZP Nederland