Brochure De Schrijftolk

Brochure De SchrijftolkDe afgelopen weken is er hard gewerkt aan een nieuwe versie van onze brochure 'De Schrijftolk'. Deze update was nodig vanwege de wijzigingen in de tolkvoorziening die per 1 januari 2016 zijn ingegaan. Aangezien momenteel nog niet zeker is hoe de tolkvoorziening er vanaf 2018 uit gaat zien, hebben we de brochure in een kleinere oplage laten drukken dan de vorige versie. Je kunt de brochure online inzien via deze link. Op dezelfde pagina vind je tevens de link naar het bestelformulier.

Enige tijd geleden is ook de flyer van de NSV iets aangepast en opnieuw gedrukt. Die is met hetzelfde bestelformulier te bestellen als de brochure. En ook de boekenleggers van de NSV zijn onlangs ververst en met hetzelfde formulier te bestellen.

We willen iedereen die de verouderde versie van de brochure of flyer of boekenlegger nog op voorraad heeft hierbij vriendelijk verzoeken om deze niet meer te verspreiden. Via het bestelformulier kun je de nieuwe versie van zowel de brochure, de flyer als de boekenlegger bestellen. Mocht je na enige tijd door jouw voorraad heen zijn, dan kun je ze gewoon bijbestellen.